Pomidory Faszerowane Tuńczykiem

Pomidory nadziewane tuńczykiem mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis daje 5 porcji z 440 kalorii, 29g białka, oraz 33g tłuszczu każdy. Na 1,49 zł za porcję, ten przepis okładki 23% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Udaj się do sklepu i odbierz ser cheddar, nasiona selera i pieprz, ogórki koperkowe i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowy i דל פחמימות,zny dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 61%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Piknik faszerowany: pomidory faszerowane Tunanem i karczochami, czerwona papryka, Fetan i groszek faszerowane cukinią, orzechy i brązowy cukier faszerowane jabłkami Macintosh, Pomidory Faszerowane Tuńczykiem, oraz Pomidory Faszerowane Tuńczykiem podobnych receptur.
Instrukcje
W misce połączyć tuńczyka, ser, majonez, seler, cebulę, marynatę, sok z ogórków, sól, nasiona selera i pieprz. Wyluzuj.
Pomidory pokroić, nie całkiem, na ćwiartki; umieścić na pojedynczych talerzach i rozłożyć. Łyżka 1/2 szklanki sałatki do każdego.
W razie potrzeby udekorować kawałkami boczku.
Polecane wino: Merlot, Pinot Noir, Wino Różane
Tunan w menu? Spróbuj sparować z Merlotem, Pinot Noir i winem różowym. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, ryby "meatier", takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe wino będzie również dobrze pasować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Jednym z win, które możesz spróbować, jest wino Castoro Cellars Merlot. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 17 dolarów.
![Castoro Cellars Wino Merlot]()
Castoro Cellars Wino Merlot
Ten ceglany czerwony Merlot ma pełny nos jagód, suszonych wiśni i jagód boysenberries oprawionych w ciemną czekoladę i przyprawy do pieczenia. Usta zaczynają się żurawiną i śliwkami, a kończą średnimi garbnikami i umiarkowanym dębem waniliowym.