Pomidory Faszerowane Soczewicą

Pomidory Faszerowane Soczewicą
Pomidory nadziewane soczewicą mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru przystawek. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 166 kalorii. Na 58 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Allrecipes ma 40 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz cebulę, pomidory, olej roślinny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Z łyżeczką wynik 47%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Pomidory Faszerowane Soczewicą, Pomidory Nadziewane Quinoanem I Soczewicą, oraz Piknik nadziewany: pomidory nadziewane Tunanem i karczochem, czerwona papryka, Fetan i ciecierzyca nadziewane cukinią, orzechy i brązowy cukier nadziewane jabłka Macintosh.

Instrukcje

1
Ryż i soczewicę opłukać sitkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SoczewicaSoczewica
RyżRyż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SitoSito
2
Umieścić w małym rondlu i wymieszać z wrzącą wodą. Kryć się. Gotować przez 10 minut na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
3
W międzyczasie roztopić masło lub margarynę na patelni saute.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Dodaj cebulę, i saute aż złoty kolor na średnim małym ogniu. Wymieszać mieszaninę soczewicy i mięty. Obficie doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
SoczewicaSoczewica
CebulaCebula
MiętaMięta
5
Pomidory pokroić w plasterki i rezerwować. Zgarnij środek i zapas. Wypełnij skorupy pomidorów mieszaniną soczewicy i wymień wierzchołki. Stań w naczyniu do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomidorPomidor
SoczewicaSoczewica
Muszle MakaronuMuszle Makaronu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
6
Posiekaj zarezerwowane pomidory i umieść w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomidorPomidor
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
7
Wymieszać w oleju i czosnku.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
8
Zalać nadziewane pomidory.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomidorPomidor
9
Piec w rozgrzanym 450 stopni F (230 stopni C) przez 10 do 15 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
10
Wyjąć z piekarnika i podawać.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia4
Magazyn