Pomidory Faszerowane Kozim Serem
Kozi ser nadziewane pomidory wymaga około 20 minut od początku do końca. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.46 za porcję. Jedna porcja zawiera 179 kalorii, 7G białka, oraz 14g tłuszczu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i podnieś pomidory, bułkę tartą, kozi ser i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Działa dobrze jako przystawka przyjazna dla budżetu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 46%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Pomidory faszerowane kozim serem, Pomidorki Cherry Faszerowane Oliwkami I Kozim Serem, oraz Pieczone w piecu pomidory nadziewane kozim serem.
Instrukcje
Rozgrzej brojlery w piekarniku.
Pokrój wierzchołki pomidorów i wydrąż przez usunięcie nasion.
W misce wymieszaj kozi ser i posiekaną czerwoną paprykę. Łyżka równej ilości mieszanki serowej do każdego wydrążonego pomidora.
Nadziewane pomidory umieścić pionowo w naczyniu do pieczenia. Wierzch każdego pomidora równomiernie z bułką tartą i rozdartą bazylią.
Skropić oliwą i doprawić solą i pieprzem.
Umieścić pod brojlerem na 5 do 10 minut, aż bułka tarta są lekko rumiane.