Pomidory Faszerowane Kozim Serem

Pomidory Faszerowane Kozim Serem
Kozi ser nadziewane pomidory wymaga około 20 minut od początku do końca. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.46 za porcję. Jedna porcja zawiera 179 kalorii, 7G białka, oraz 14g tłuszczu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i podnieś pomidory, bułkę tartą, kozi ser i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Działa dobrze jako przystawka przyjazna dla budżetu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 46%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Pomidory faszerowane kozim serem, Pomidorki Cherry Faszerowane Oliwkami I Kozim Serem, oraz Pieczone w piecu pomidory nadziewane kozim serem.

Instrukcje

1
Rozgrzej brojlery w piekarniku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Pokrój wierzchołki pomidorów i wydrąż przez usunięcie nasion.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
3
W misce wymieszaj kozi ser i posiekaną czerwoną paprykę. Łyżka równej ilości mieszanki serowej do każdego wydrążonego pomidora.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser KoziSer Kozi
8 żółtych Tortilli Kukurydzianych (15 Cm), Podgrzanych8 żółtych Tortilli Kukurydzianych (15 Cm), Podgrzanych
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Nadziewane pomidory umieścić pionowo w naczyniu do pieczenia. Wierzch każdego pomidora równomiernie z bułką tartą i rozdartą bazylią.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
5
Skropić oliwą i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
6
Umieścić pod brojlerem na 5 do 10 minut, aż bułka tarta są lekko rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia14
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn