Pomidory faszerowane jajkami i anchois
Pomidory nadziewane jajkami i anchois mogą być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 198 kalorii, 6G białka, oraz 17g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje 99 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka soli, cytryny, pietruszka z kręconymi liśćmi i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Pomidory faszerowane szpinakiem, jajkami i fetą, Kalafior, anchois i pomidory, oraz Sałatka Cezar - Bez Anchois, Bez Jajek.