Pomidory czosnkowo-bazyliowe z mozzarellą

Pomidory czosnkowo-bazyliowe z mozzarellą
Pomidory czosnkowo-bazyliowe z mozzarellą mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 164 kalorie, 7G białka, oraz 13g tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.33 za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka soli, oleju roślinnego, pomidorów i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 10 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pizza z pomidorami koktajlowymi, czosnkiem, bazylią i mozzarellą, Marynowana Mozzarella z bazylią i suszonymi pomidorami, oraz Farfalle ze świeżymi pomidorami, bazylią i mozzarellą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieścić pomidory w szklanym lub plastikowym naczyniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomidorPomidor
2
Pozostałe składniki z wyjątkiem sera i sałatek wstrząsnąć w szczelnie przykrytym pojemniku.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZieloniZieloni
SerSer
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
3
Polać pomidorami. Przykryć i przechowywać w lodówce co najmniej 3 godziny do mieszania smaków, obracając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomidorPomidor
4
Warstwa sera na przemian z pomidorami na sałatki.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZieloniZieloni
PomidorPomidor
SerSer
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 10 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia5
Magazyn