Pomidorowo-Pesto Brunch Bake
Pomidorowo-Pesto Brunch piec jest bezglutenowe, pierwotne i דל פחמימות,zne poranny posiłek. Ten przepis służy 12. Jedna porcja zawiera 183 kalorie, 9g białka, oraz 15 g tłuszczu. Na 81 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim Boże Narodzenie wydarzenie. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, śmietanę do bicia, mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Brunch Egg Bake, Egg Brunch Bake, oraz Pieczenie Brunchu Ze Szczypiorkiem I Szynką dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. W średniej misce wymieszaj mieszankę Bisquick, parmezan i mleko, aż powstanie miękkie ciasto. Naciśnij ciasto z palcami zanurzonymi w Bisquick wymieszać na dole i 1/2 cala w górę boki ungreased 13x9-inch (3-quart) naczynia do pieczenia.
Posypać 1 1/2 szklanki sera mozzarella na skorupie.
Warstw pomidory na ser, nakładając się, jeśli to konieczne.
Pesto rozłożyć na pomidorach. W średniej misce ubij śmietanę, sól, pieprz i jajka trzepaczką lub widelcem do wymieszania. Delikatnie wlać mieszaninę na pomidory.
Posypać pozostałym serem mozzarella.
Piec 35 do 40 minut lub do góry jest złoty kolor.
Odstawić na 5 minut przed podaniem.