Pomidorowo-mielona wieprzowina z warzywami

Pomidorowa i mielona wieprzowina z warzywami może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 131 kalorii. Na $1.2 za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka łopatki wieprzowej, długa fasola, olej roślinny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Grillowane kotlety wieprzowe z pomidorowym smakiem brzoskwiniowym, Grillowane grillowane polędwiczki wieprzowe z dodatkiem zielonych pomidorów, oraz Kotlety Wieprzowe Z Pieczoną Szalotką, Pomidorem I Rozmarynem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pokroić chiles na 1/4-calowe kawałki z nożycami kuchennymi i moczyć w ciepłej wodzie, aż zmiękną, o 20 protokół.
Podczas chili moczyć, blanszować fasolę w rondlu wrzącej osolonej wody 1 minutę, a następnie przenieść do miski z lodem i zimną wodą, aby zatrzymać gotowanie.
Funt chiles, szalotki, czosnek, sól, krewetki Pasta, i cukier do grubej pasty z zaprawą i tłuczkiem, o 8 protokół.
Przełóż połowę pasty do małej miseczki, następnie dodaj połowę pomidorów do moździerza i tłucz, aż pomidory zaczną się rozpadać i uformuj masywny SOS.
Przenieść mieszaninę pomidorów do innej miski i Funt Pozostałe chile pasty i pomidory w ten sam sposób.
Rozgrzać olej w woku na umiarkowanym ogniu, aż będzie gorący, ale nie pali, a następnie gotować wieprzowinę, mieszając, aż nie będzie już różowy, 3 do 4 minut.
Dodaj mieszankę pomidorową i gotuj, mieszając od czasu do czasu, aż ciecz zostanie zmniejszona i lekko zagęszczona, 3 do 5 minut.
Dodać sos rybny i gotować, mieszając od czasu do czasu, 1 minutę.
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej z warzywami na boku.
* Pasta Chile (bez pomidorów) może być wykonana w mini robocie kuchennym, od czasu do czasu skrobając boki, zamiast moździerzem i tłuczkiem. * Smakołyk (bez sosu rybnego) można przygotować 1 dzień wcześniej i schłodzić, przykryć. Podgrzać smak na umiarkowanym ogniu, mieszając, aż będzie gorący przed dodaniem sosu rybnego.