Pomidorowo-Bazyliowe Bochenki Mięsne
Chleb z mięsem pomidorowo-bazyliowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 228 kalorii, 28g białka, oraz 8G tłuszczu. Na 1,53 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 8 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz mieloną wołowinę, cebulę, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać okruchy chleba można śledzić to danie główne z Czekoladowy Chleb Bananowy jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Z łyżeczką wynik 58%, to danie jest dobre. Spróbuj Łatwe Mini bochenki mięsne z sosem pomidorowym, Spaghetti Squash & Pomidorowy Sos Mięsny Bazylia, oraz Bochenki mięsne Eda dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°. w dużej misce, ubić jajka. Wymieszaj wszystkie pozostałe składniki, aż do dobrze wymieszanego. Na dużym arkuszu woskowanego papieru kształtuj mieszaninę na 4 (6 1 / 2x3-cala) bochenki. Owinąć 3 bochenki mięsa szczelnie folią o dużej wytrzymałości; zamrozić do 2 miesięcy.
Umieść 1 bochenek w płytkiej patelni do pieczenia, piec 40 do 50 minut lub aż dokładnie ugotujesz w środku, a termometr do mięsa odczyta 71°.
Odstawić Meat loaf 5 minut przed podaniem.
Aby rozmrozić mrożony Bochenek mięsa, umieść w lodówce na 24 godziny lub rozpakuj i umieść na kuchence mikrofalowej; kuchenka mikrofalowa na rozmrożenie około 10 minut lub do rozmrożenia.
Piec Bochenek mięsa zgodnie z zaleceniami powyżej.