Pomidorowo-Bazyliowa Cukinia
Pomidorowo-Bazyliowa cukinia jest bezglutenowe przepis z 8 porcjami. Na 57 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 64 kalorie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Tylko kilka osób naprawdę lubi tę przystawkę. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, parmezan, cukinię i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 60%, to danie jest solidne. Spróbuj Smażone Pomidory Bazylia Cukinia, Cukinia Nadziewana Pomidorami, Bazylią I Fetą, oraz Skórka Z Cukinii Pomidor Bazylia Tarta dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać zupę, sok z cytryny, bazylia, czosnek, cukinia, pieprz i cebula na patelni.
Podgrzać do wrzenia. Kryć się.
Gotować na małym ogniu 15 minut lub aż warzywa będą miękkie-chrupiące. Wymieszać z serem.