Pomidorowe Burrito ze szpinakiem i fasolą

Need a danie główne Wegetariańskie? Pomidor szpinak i Burrito fasoli może być doskonały przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 18g białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 547 kalorii. Na 2,35 zł za porcję, ten przepis okładki 38% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 25 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest to raczej niedrogi przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Mieszanka soli, śmietany, mielonego kminku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia znakomity spoonacular wynik 98%. Podobne przepisy to Indyjskie Burrito ze szpinakiem, ciecierzycą i pomidorem, Burrito Ze Słodkich Ziemniaków I Szpinaku, oraz Śniadanie Burrito ze szpinakiem i boczkiem.
Instrukcje
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Podsmaż cebulę i czosnek przez 5 minut. Wymieszać chili w proszku i kminek, i gotować 1 minutę. Wymieszać z wodą, pomidorem, fasolą i solą. Doprowadzić do wrzenia, następnie zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 20 minut.
Wymieszać ze szpinakiem i gotować 5 minut więcej. Łyżka 1/4 mieszanki fasoli do środka ciepłej tortilli. Zawiń i udekoruj awokado, kwaśną śmietaną i salsą.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Można spróbować Willamette Valley Vineyards cały klaster różowe Pinot Noir. Recenzenci bardzo to lubią z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 20 dolarów za butelkę.
![Willamette Valley Vineyards Whole Cluster Rose of Pinot Noir]()
Willamette Valley Vineyards Whole Cluster Rose of Pinot Noir
Jasny róż w Kolorze z aromatami soczystej truskawki, wiśni, tropikalnego liczi i kremu waniliowego, arbuza, truskawek i śmietany, czerwonej wiśni i wiciokrzewu. Wytrawne o średnim ciele, okrągłym odczuciu w ustach i żywych smakach nektaryny, brzoskwini, wiciokrzewu i mineralności. Orzeźwiająca kwasowość tworzy żywe i czyste wykończenie.To różowe wino jest wszechstronnym winem do sparowania z jedzeniem, ponieważ może sprostać złożonym kuchniom, ale jest wygodne w przypadku prostych sałatek i sezonowych warzyw. Ciesz się suwakami z łososia, tuńczykiem ahi, curry warzywne, bruschettą, balsamicznymi kabobami z kurczaka, płaskimi chlebami opalanymi drewnem, sałatkami niçoise, serami i deskami do wędlin. Podawać schłodzone.