Pomidorowa "Bruschetta" z tuńczykiem i sałatką Cannellini

Pomidorowa "Bruschetta" z Tunanem i sałatką Cannellini może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis ma 430 kalorii, 29g białka, oraz 24g tłuszczu na porcję. Na 1,55 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka soli koszernej, oliwy z oliwek, liści pietruszki z płaskim liściem i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. To działa dobrze jako niedrogi hor d ' oeuvre. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest super. Spróbuj Tunan i Cannellini Bean Bruschetta, Sałatka Z Tuńczyka Cannellini, oraz Sałatka z fasoli i tuńczyka Cannellini dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średniej misce ubij razem olej, skórkę z cytryny i sok, sól, pieprz i szczypiorek.
Dodaj liście pietruszki, fasolę, tuńczyka i cebulę i mieszaj delikatnie, aż będą pokryte.
Ułóż plastry pomidora na 4 talerzach i łyżkę mieszanki tuńczyka na górze, dzieląc równomiernie. Na wierzchu każdej sałatki kilka liści pietruszki, jeśli chcesz.
* Szukaj Polaka-lub trolla-złapany.