Pomidorki koktajlowe mieszane z sosem Tamaryndowym
Mieszane pomidorki koktajlowe z sosem tamaryndowca mogą być tylko przystawką, której szukasz. Na 78 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 41 kalorii, 1G białka, oraz 2G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz oliwę z oliwek, sól, nasiona kopru włoskiego i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pomidorki Koktajlowe Z Sosem Tamaryndowym, Makrela Wędzona, Pomidory Koktajlowe I Mieszane Liście, oraz Pomidorki koktajlowe z sosem z maślanki z sera pleśniowego dla podobnych receptur.
Instrukcje
Grzać kminek i nasiona kopru włoskiego, a następnie grubo rozdrabniać za pomocą moździerza i tłuczków lub elektrycznego młynka do kawy / przypraw.
Koncentrat tamaryndowca ubić w gorącej wodzie do rozpuszczenia, następnie ubić miodem (do smaku), olejem, solą i pieprzem do wymieszania.
Dodać pomidory i przyprawy i wrzucić do herbu.
Odstawić w temperaturze pokojowej na 1 godzinę, a następnie doprawić solą.
* Dostępne na rynkach etnicznych i w Kalustyan ' s (212-685-3451).
Tosty nasiona na suchej patelni ciężkiej na umiarkowanym ogniu, mieszając, aż pachnące i cień lub dwa ciemniejsze. Lub tosty na płytkiej patelni do pieczenia w piekarniku 177°, 5 do 10 minut.