Pomidor i Mozzarella Bruschetta z olejem bazyliowym

Pomidor i Mozzarella Bruschetta z olejem bazyliowym
Pomidor i Mozzarella Bruschetta z olejem bazyliowym wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 365 kalorii. Ten wegetariański przepis służy 4 i kosztuje 3,34 zł za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dość drogie przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Udaj się do sklepu i odebrać roma pomidory, czosnek, mozzarella, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 81%, co jest doskonałe. Podobne przepisy to Mozzarella Pomidor Bazylia Bruschetta, Pomidor, Bazylia I Mozzarella Bruschetta, oraz Mozzarella, Bazylia, Pomidor Grillowany Ser Bruschetta.

Instrukcje

1
Wyposażenie specjalne: sitko, mały krążek lub słoik
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
1
Pomidory pokrojone w kostkę układamy na ręczniku VIVA i soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
2
Odstawić na 20 minut.
3
Wyjąć do miski i wymieszać z mozzarellą i octem. Doprawić solą do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki LiściastejCzubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki Liściastej
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Odstawić w temperaturze pokojowej podczas opiekania chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
5
Ułóż kromki chleba na blasze w jednej warstwie i piecz, aż krawędzie będą złote, obracając chleb w połowie. Jedną stronę chleba tostowego natrzeć surowym czosnkiem. Aby złożyć, umieść kopiec mieszanki pomidorowej na plastrach i skropić olejem bazyliowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olejek BazyliowyOlejek Bazyliowy
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
6
Podawać natychmiast. Przygotowanie oleju bazyliowego: doprowadzić rondel z wodą do wrzenia. Napełnij miskę lodowatą wodą. Wrzuć liście bazylii do wrzącej wody i zanurz je na 5 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane I Starte2 średnie żółte Cebule, Obrane I Starte
Olejek BazyliowyOlejek Bazyliowy
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
7
Wyjmij je do łaźni lodowej za pomocą pająka lub łyżki szczelinowej. Pracuj szybko. Nie chcesz liści bazylii we wrzącej wodzie zbyt długo. Blanszowanie liści, a następnie szokowanie ich w lodowatej wodzie zachowa jasny zielony kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane I Starte2 średnie żółte Cebule, Obrane I Starte
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Rozpryski WermutuRozpryski Wermutu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
8
Bazylia wyjąć z wody i wycisnąć do sucha za pomocą ręczników VIVA. Chcesz bazylii tak suche, jak to możliwe.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
9
Bazylia wyjąć do blendera z olejem. Puree, aż mieszanina jest dobrze połączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
10
Umieść sitko w misce. Zwilż ręcznik VIVA wodą i ułóż ręcznik wewnątrz Sitka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
11
Olej bazyliowy wlać do sitka. Potrzeba trochę czasu, aby olej się przecedził. Być może trzeba go delikatnie wycisnąć, aby pomóc wzdłuż oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olejek BazyliowyOlejek Bazyliowy
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
12
Wlej przesączony olej bazyliowy do szyi małego krążka lub małego wysterylizowanego słoika. Przykryć słoik lub cruet szczelnie i przechowywać w lodówce. Zużyć w ciągu czterech dni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olejek BazyliowyOlejek Bazyliowy

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Włoski działa naprawdę dobrze z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Badian a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (pół butelki) z 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 11 dolarów za butelkę.
Badia a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (pół butelki)
Badia a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (pół butelki)
Jest to owocowe, miękkie i typowe wino, które jest szczególnie przyjazne dla żywności.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia41
Magazyn