Pomidor, czerwona cebula i bazylia Bruschetta
Przepis pomidor, czerwona cebula i bazylia Bruschetta może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w przybliżeniu 45 minut. Jedna porcja zawiera 407 kalorii, 9g białka, oraz 16G tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.78 za porcję. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Sprawdza się jako przystawka przyjazna dla budżetu. Mieszanka octu balsamicznego, cebuli, focaccia i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to Basil & Tomato Bruschetta, Pomidor i bazylia Bruschetta, oraz Bruschetta z pomidorem i bazylią.
Instrukcje
W średniej misce połącz połówki pomidorów, drobno posiekaną cebulę, 3 łyżki oliwy z oliwek, posiekaną świeżą bazylię i ocet balsamiczny; doprawić pomidory solą i pieprzem. DO AHEAD: Topping może być wykonany 2 godziny wcześniej. Przykryć i odstawić w temperaturze pokojowej, rzucając od czasu do czasu.
Ułożyć focaccia na pół, pokroić bok do góry, na blasze do pieczenia; pieczywo posmarować oliwą z oliwek. Chleb tostowy w brojlerze, aż do góry jest złoty brąz, uważnie obserwując, aby uniknąć spalania, o 2 protokół. Natychmiast natrzeć pokrojoną stronę chleba na połowę czosnku, a następnie pokroić focaccię w poprzek na 4 równe kawałki.
Top tosty focaccia z mieszaniny pomidorów i służyć.