Pomarańczowy Miód Tilapia Powolna Kuchenka Przepis
Pomarańczowy miód Tilapia powolna kuchenka przepis jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 70g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 466 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $6.95 za porcję. 103 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 30 minut. Mieszanka tilapia, filety tilapia, mandarynki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć miód można śledzić to danie główne z Piernik Miodowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 95%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Powolne Cooker Pomarańczowy Przepis Wołowina, Miód Musztarda Pomarańcza Powolna Kuchenka Spirala Cięta Szynka, oraz Powolna Kuchenka Miód Pomarańcza Glazurowana Marchew dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ryba! To jest na kolację.Uwielbiam robić ryby w crockpot. Uwielbiam robić prawie wszystko w crockpot, ale łatwość robienia ryb jest po prostu tak wspaniała, jestem zaskoczony, że wszyscy nie gotują ryby w tym way.It "s easy.It' s moist and flavorful.It nie nagrzewa domu na gorąco day.it nie śmierdzi w kuchni.a sprzątanie praktycznie nie istnieje.Punkt!Miałem kilka zamrożonych tilapia w domu, który kupiłem luzem, i potrzebował nowego przepisu. Moje dzieci faworytem tialpii jest parmezan Tilapia, ale chciałam bardzo niskotłuszczowego obiadu, aby przeciwdziałać kęs tandetnej Kremowanej kukurydzy, którą jadłam tamtego dnia.Składniki.służy 44 filety tilapia (mrożone jest w porządku) 2 łyżki octu balsamicznego1 łyżka miodu1 (10-uncja) puszka mandarynki, odsączone folie aluminiowealt i pieprz do smaku przy stole
Wskazówki.Użyj powolnej kuchenki 6-litrowej.
Połóż długość folii na blacie i umieść rybę bezpośrednio w środku. Ocet balsamiczny i miód na wierzchu każdego fileta, i umieścić garść odsączonych pomarańczy mandarynki na wierzchu (moje dzieci lubią pić sok!).Fold over folii i zaciskane krawędzie do postaci pakietu.
Włóż opakowanie foliowe do wolnej kuchenki i załóż pokrywkę (jeśli wolisz mieć jeden filet rybny na opakowanie do podania, podziel sos i pomarańcze). Gotować na wysokościach przez dwie godziny lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować widelcem. Jeśli twoja ryba była zamrożona, może to potrwać kolejne 30 minut, ale nadal powinieneś sprawdzić ją po dwóch godzinach. Doprawić do smaku solą i pieprzem przy stole.Werdykt.Wszyscy to uwielbialiśmy, a ja mogłem podzielić się historią mojego dziadka o pomarańczach mandarynkowych, które naprawdę są bez kości, złotą rybką. To trochę dziwne - - - ale dzieci uwielbiały tę historię tak samo jak ja, kiedy dorastałem!więcej ryb w folii: filet z podeszwy z pestosalmonem ze słodkim i pikantnym rub
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Wino Musujące
Tilapia bardzo dobrze współpracuje z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Alzacji Willm Pinot Gris Reserve. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 16 dolarów za butelkę.
![Alsace Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Intensywny złoty kolor z nutami ochry, wino ma nos dojrzałych owoców, pigwy. W ustach atak jest elastyczny i pełny, z nutami miodu i przypraw. Końcowy doskonale równoważy cukier i kwasowość.Połącz to wino ze smażonymi na patelni foie gras, grillowanymi lub pieczonymi białymi mięsami (wieprzowina, cielęcina), królikiem, drobiem w sosie śmietanowym, wędzonymi rybami, potrawami z grzybów, takimi jak risotto.