Pomarańczowy Makaron Wołowy

Pomarańczowy Makaron Wołowy
Pomarańczowy makaron wołowy może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezmleczny przepis służy 6 i kosztuje 2,32 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 18g białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 551 kalorii. Mieszanka pieprzu, Marmolada pomarańczowa, sos sojowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Z łyżeczką wynik 45%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Pomarańczowy cynamonowy gulasz wołowy [i mój nowy ulubiony "makaron"], Pomarańczowe paski wołowe z pomarańczowym sosem do zanurzania, oraz Wołowina Pomarańczowa.

Instrukcje

1
Przygotować makaron zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
2
Rozgrzać olej w holenderskim piecu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
3
Dodaj marchew i groszek śnieżny, i Stir-smażyć 4 do 5 minut lub aż chrupiące-miękkie. Wymieszać bulion wołowy i kolejne 3 składniki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bulion WołowyBulion Wołowy
Groszek śnieżnyGroszek śnieżny
MarchewMarchew
4
Doprowadzić do wrzenia.
5
Zdjąć z ognia; dodać grecką wołowinę i gorący ugotowany makaron; dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron GotowanyMakaron Gotowany
WołowinaWołowina
6
Podawać natychmiast z pożądanymi dodatkami.

Wyposażenie

TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia10
Magazyn