Pomarańczowy kurczak Bev

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj kurczaka pomarańczowego Bev. Ten przepis służy 8 i kosztuje 71 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 19g białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 274 kalorie. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 107 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 35 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i דל פחמימות,zne dieta. Udaj się do sklepu i odbierz udka z kurczaka, sos sojowy, mieszankę zupy cebulowej i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sok pomarańczowy można śledzić to danie główne z Śliwkowy Sherbert z sokiem pomarańczowym i winem śliwkowym jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Mandarynkowa Sałatka z kurczaka z kremowym sosem jogurtowym pomarańczowo-waniliowym, Kurczak pomarańczowy (Alias kurczak w sosie pomarańczowym), oraz I Ain ' t Chicken Chicken: chrupiące pieczone piersi z kurczaka z pomarańczą i kardamonem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
W małej misce, wymieszać sok pomarańczowy, sos sojowy, zupa cebulowa mix i czosnek w proszku; odstawić. Kurczaka opłukać i osuszyć.
Umieść udka z kurczaka w szklanym naczyniu do pieczenia o wymiarach 9x13 cali.
Wlać mieszaninę soku pomarańczowego.
Piec, odsłonięty, przez 1 godzinę i 30 minut w nagrzanym piekarniku, fastrygując co pół godziny. Jeśli używasz kurczaka bez kości, skróć czas gotowania do 1 godziny.