Pomarańczowy Indyk Stir-Fry

Pomarańczowy Indyk Stir-Fry
Pomarańczowy Indyk Stir-Fry może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 420 kalorii, 29g białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis serwuje 4 i kosztuje $2.02 za porcję. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Jedna osoba zrobiła ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz kotlety z indyka, skrobię kukurydzianą, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać sos sojowy można śledzić to danie główne z Panna Cotta z sosem truskawkowo-Vin Santo jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 57%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Wołowina i brokuły Stir-Fry, Kurczak i brokuły Stir-Fry, oraz Mongolska Wołowina Stir-Fry podobnych receptur.

Instrukcje

1
W małej misce wymieszać pierwsze sześć składników; odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
2
Mąkę ułożyć na arkuszu woskowanego papieru; ułożyć paski indyka, a następnie zetrzeć nadmiar. W 10. patelnię, rozgrzać 1 łyżkę oleju na średnim ogniu. Gotuj indyka w trzech partiach, aż paski będą miękkie i lekko rumiane ze wszystkich stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Cukierki Ratujące życieCukierki Ratujące życie
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
3
Wyjąć indyka i ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
4
Dodaj pozostały olej do patelni; gotuj i mieszaj zieloną cebulę i zieloną paprykę przez 1 minutę. Wymieszać w mieszaninie soku pomarańczowego. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 3 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
3/4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego3/4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
Kotlety Wieprzowe, Rozdrobnione I Cienko RozbiteKotlety Wieprzowe, Rozdrobnione I Cienko Rozbite
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
5
Dodać indyka i plasterki pomarańczy; podgrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomarańczowe CukierkiPomarańczowe Cukierki
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
6
Podawać z ryżem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia10
Magazyn