Pomarańczowy Duszony Kurczak Bourbon

Pomarańczowy Duszony kurczak Bourbon może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepis dania głównego. Na 1,53 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 329 kalorii, 25g białka, oraz 12g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 10 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz rodzynki, pomarańczę, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać skrobię kukurydzianą, możesz podążać za tym daniem głównym z Pudding Czekoladowy Ze Skrobi Kukurydzianej jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Ciasto Bourbon-Orange Pecan z kremem Bourbon, Duszony Kurczak Z Pomarańczą I Szalotkami, oraz Duszony kurczak i ryż z syropem z pomarańczy, szafranu, migdałów i pistacji dla podobnych receptur.
Instrukcje
Kurczaka posypać solą i pieprzem, a następnie posmarować mąką. Roztopić masło w dużej głębokiej patelni na średnim ogniu i brązowy po obu stronach.
Wyjąć kurczaka z patelni i odstawić.
Wymieszać brązowy cukier, skrobię kukurydzianą i ziele angielskie na patelni; stopniowo mieszać w wodzie. Zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i gotować na wolnym ogniu, stale mieszając, przez około 5 minut lub aż mieszanina będzie gładka i gęsta. Wymieszaj sok pomarańczowy, bourbon i rodzynki.
Powrót kurczaka na patelni i top każdej piersi z plasterkiem pomarańczy. Przykryć patelnię i gotować na wolnym ogniu przez około 35 protokół, lub aż kurczak jest gotowane przez i nie Różowy wewnątrz.
Podawać kurczaka z sosem.