Pomarańczowo-Kremowe Pawłówki

Pomarańczowo-Kremowe Pawłówki
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj pomarańczowo-kremowych Pavlovas. Jedna porcja zawiera 427 kalorii, 8G białka, oraz 24g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje 96 centów za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz pomarańczę, białka, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Czerwono-Pomarańczowe Pawły, Żurawina i pomarańcza Pawłów, oraz Indywidualne Pavlovas z twarogiem bitą śmietaną i sosem malinowym.

Instrukcje

1
Wyreguluj stojak piekarnika do pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 93°. Wyłóż blachę do pieczenia papierem do pieczenia i lekko spryskaj sprayem do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Kostka Plus 1 łyżka Masła, Miękkiego1 Kostka Plus 1 łyżka Masła, Miękkiego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
2
Ubij białka, ocet i 1/8 łyżeczki soli na średniej prędkości do poluzowania, o 30 sekund. Zwiększ prędkość do średnio-wysokiej I beat aż miękkie szczyty tworzą, 2 do 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
3
Połączyć 3/4 szklanki cukru i skrobi kukurydzianej i, z mikserem działa, powoli dodawać do miski 1 łyżkę na raz. Po dodaniu całej mieszaniny cukru, kontynuuj mieszanie, aż powstanie sztywny, błyszczący szczyt, o około 2 minuty dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tabliczka Półsłodkiej CzekoladyTabliczka Półsłodkiej Czekolady
1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
4
Dodaj wanilię i beat tylko do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
5
Łyżka 6 bezy około 1 cala od siebie na przygotowaną blachę do pieczenia, za pomocą tylnej części łyżki zrobić wcięcie-bezy powinny przypominać gniazda.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
6
Piec do twardości i wyschnięcia, około 1 1/2 godziny. Wyłącz piekarnik, otwórz drzwi piekarnika drewnianą łyżką i pozostaw bezy do ostygnięcia w piekarniku około 1 godziny. Bezy można przechowywać w hermetycznym pojemniku do 24 godzin.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
7
W międzyczasie ubijamy jajka, żółtka, pozostałe 1/2 szklanki cukru i pozostałe 3/8 łyżeczki soli w rondlu o średnim ciężarze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
8
Dodaj 2 łyżki skórki pomarańczowej, skórki cytrynowej, soku pomarańczowego i soku z cytryny i gotuj na średnim ogniu, stale ubijając, aż zgęstnieje i konsystencja budyniu, 8 do 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jak Zazdrość AniołaJak Zazdrość Anioła
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
9
Odcedzić twaróg do średniej miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
10
Dodać masło i mieszać aż do całkowitego włączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
11
Umieścić kawałek folii bezpośrednio na powierzchni kremu i schłodzić całkowicie. Alternatywnie, umieścić miskę w łaźni lodowej i stale mieszać, aż krem całkowicie ostygnie, około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duże Pomarańczowe żelki1 Duże Pomarańczowe żelki
1 Duża żółta Cebula, Pokrojona W ósemki1 Duża żółta Cebula, Pokrojona W ósemki
1 Uncja Likieru Fuzyjnego X-Rated1 Uncja Likieru Fuzyjnego X-Rated
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
12
Aby zrobić segmenty, odciąć około 1/2 cala od dołu i do pomarańczowego. Za pomocą ostrego noża odetnij skórę i odetnij pomarańczę, pozostawiając odsłonięty miąższ.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji4 Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
13
Przeciąć między membranami, aby uzyskać segmenty.
14
Pokrój każdy segment na 3 lub 4 kawałki.
15
Śmietanę ubić w schłodzonej misce do uzyskania sztywnych szczytów, 2 do 3 minut. Do schłodzonego kremu wymieszać 1/3 śmietany, następnie złożyć pozostałą śmietanę, pozostałą 1 łyżkę skórki pomarańczowej i segmenty pomarańczowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plastry PomarańczyPlastry Pomarańczy
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
1 Duże Pomarańczowe żelki1 Duże Pomarańczowe żelki
Przygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa KawałkiPrzygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
16
Aby służyć, top każdej pavlova z kremem pomarańczowo-kremowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duże Pomarańczowe żelki1 Duże Pomarańczowe żelki
4 Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji4 Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Przygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa KawałkiPrzygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa Kawałki
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje6
Ocena Zdrowia2
Magazyn