Pomarańczowo-Estragonowa pierś kaczki z zieloną sałatką i ryżem Szparagowo-migdałowym

Pomarańczowo-Estragonowa pierś kaczki z zieloną sałatką i ryżem Szparagowo-migdałowym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc daj pomarańczowo-Estragonową pierś kaczki z zieloną sałatką i ryżem Szparagowo-migdałowym. Na 13,86 zł / porcja, ten przepis okładki 79% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 72g białka, 64G tłuszczu, oraz w sumie 1485 kalorii. Ten przepis służy 2. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz szparagi, rukolę, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest doskonały. Podobne przepisy to Estragon Pieczona Pierś Kaczki; Ziemniaki Smażone W Tłuszczu Kaczki; Roas, Sałatka Z Piersi Kaczki Pomarańczowej, oraz Sałatka Z Piersi Kaczki I Pomarańczy.

Instrukcje

1
Pocierać patelnię z 1 łyżką masła. Lekko punktowana kaczka przebija się przez skórę, ale nie przez ciało, w układzie krzyżowym. Piersi z kaczki doprawiamy solą i pieprzem, wkładamy do zimnej skórki na patelni i podgrzewamy na średnio-średnio wysoki. Gotować, aż chrupiące, 15 protokół, włączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Pierś Z KaczkiPierś Z Kaczki
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Cała KaczkaCała Kaczka
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Odcedzić część tłuszczu i wyrzucić.
3
Marmoladę wymieszać z 2 łyżkami octu winnego białego i estragonu, solą i pieprzem, rezerwą. Po odwróceniu kaczki polej sosem marmoladowym i zmniejsz ogień. Luźno przykryć patelnię i niech kaczka powiesić kilka minut więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Winny BiałyOcet Winny Biały
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Kiwi, Pokrojone W Plasterki O Grubości 1/4 CalaKiwi, Pokrojone W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
3/4 łyżeczki Suszonego Estragonu, Podzielonego3/4 łyżeczki Suszonego Estragonu, Podzielonego
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Cała KaczkaCała Kaczka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Podczas gdy kaczka gotuje, rozpuść 1 łyżkę masła w średnim garnku i tostuj orzechy 2 minuty, dodaj ryż i tostuj jeszcze 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Cała KaczkaCała Kaczka
1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®
Groszek Goya®Groszek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
5
Dodać bulion i doprowadzić do wrzenia. Przykryć i gotować na małym ogniu 15 protokół. Przyciąć 4 cale góry szparagów i cienko pokroić na ukos.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
6
Dodaj do ryżu i gotować ryż 2 do 3 minut więcej w sumie 17 do 18 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groszek Goya®Groszek Goya®
7
Podczas gotowania ryżu, połączyć endywia, rzeżucha i frisee w salaterce.
Składniki, których będziesz potrzebować
EndiveEndive
Curly EndiveCurly Endive
Rzeżucha OgrodowaRzeżucha Ogrodowa
Groszek Goya®Groszek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
8
Szalotki i Dijon połącz z 2 łyżkami octu, solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
9
Ubij w 1/4 do 1/3 szklanki oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia i zalej sałatką.
Składniki, których będziesz potrzebować
JukonJukon
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
10
Dekoruj pomarańczami.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Paluszki Precelkowe3 Paluszki Precelkowe
11
Pierś kaczki podawaj na sałatce z ryżem szparagowo-migdałowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pierś Z KaczkiPierś Z Kaczki
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów
Groszek Goya®Groszek Goya®
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia100
Magazyn