Pomarańczowo - Dzika Sałatka ryżowa z wędzonym indykiem
Pomarańczowo-Dzika Sałatka ryżowa z wędzonym indykiem może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 158 kalorii, 11g białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 7 i kosztuje 90 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz wodę, wodę, sok z cytryny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Kremowa zupa ryżowa z wędzonym indykiem, Sałatka Z Indyka Z Dzikim Ryżem, oraz Sałatka Z Dzikim Ryżem Z Indyka.
Instrukcje
1
W średnim rondlu zagotować wodę; wymieszać z ryżem. Częściowo przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 1 godzinę lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
Ryż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
2
Drenaż; cool.
3
Umieść ryż, pomarańcze, seler, wiśnie i indyka w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czereśnie
Pomarańczowy
Seler
Cała Turcja
Ryż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
4
Połączyć koncentrat soku pomarańczowego i pozostałe składniki; dobrze wymieszać trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koncentrat Soku Pomarańczowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
5
Wlać mieszaninę ryżu; dobrze wrzucić. Kryj się i wyluzuj.