Pomarańczowe Śniadanie Crunch Polewa
Pomarańczowe śniadanie Crunch polewa może być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten wegetariański przepis służy 10 i kosztuje 19 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 125 kalorii, 3G białka, oraz 6G tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka skórki pomarańczowej, kiełków pszenicy, mielonego cynamonu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Pomaranczowy Krem Crunch Naleśnik Polewa, Karmelowa Szarlotka Z Chrupiącą Polewą, oraz Crunch Z Gruszki Żurawinowej Z Polewą Granolową dla podobnych receptur.
Instrukcje
W smarowanym 8-calowym. kwadratowe naczynie do pieczenia, połączyć kiełki pszenicy, skórkę pomarańczową i cynamon; odstawić. W małym rondlu podgrzej brązowy cukier i masło, aż masło się rozpuści.
Wlać mieszaninę kiełków pszenicy; wymieszać do pokrycia.
Piec w temperaturze 275° przez 20-30 minut lub aż zbrązowieje, mieszając co 10 minut. Chłodny, mieszając od czasu do czasu. Przechowywać pod przykryciem w lodówce.
Podawać z płatkami owsianymi, owocami lub goframi.