Pomarańczowe ciasteczka Beth

Pomarańczowe ciasteczka Beth
Pomarańczowe ciasteczka Beth mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na deser. Ten przepis sprawia, że 60 porcji z 123 kalorie, 1G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 11 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka jaj, cukierników ' cukier, skrócenie, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 10%, to danie jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Spróbuj Pomarańczowe ciasteczka Beth, Ciasteczka czekoladowe Beth, oraz Beth ' s Spicy Oatmeal Raisin Cookies dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Śmietankowy cukier biały i skracanie; dodać jajka i wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według UznaniaBarwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
Posiekane, Obrane Kwaśne Jabłka (około 5 średnich)Posiekane, Obrane Kwaśne Jabłka (około 5 średnich)
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
(Keebler)(Keebler)
2
Dodać śmietanę i 1 łyżeczkę wanilii; wymieszać i odstawić. Mąkę, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną i sól przesiać.
Składniki, których będziesz potrzebować
O Cukrze CukierniczymO Cukrze Cukierniczym
Chipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy CzekoladoweChipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy Czekoladowe
Powłoka Z Białego Cukierka, OpcjonalnaPowłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
3
Dodawać stopniowo do kremowanej mieszaniny i dobrze wymieszać.
4
Dodać 3/4 szklanki koncentratu soku pomarańczowego i 2 łyżki skórki pomarańczowej. Upuść na nasmarowane arkusze cookie przez łyżeczki do herbaty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koncentrat Soku PomarańczowegoKoncentrat Soku Pomarańczowego
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
5
Piec w temperaturze 375 stopni F (190 stopni C) przez około 10 minut. Mrożone ciasteczka, gdy są chłodne.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
1
Wymieszać 1/2 łyżeczki skórki pomarańczowej, 2 łyżki rozmrożonego koncentratu soku pomarańczowego, 1 łyżeczkę wanilii, 4 łyżki roztopionego masła, 1 1/2 szklanki cukru cukierniczego lub tyle, aby uzyskać lukier o konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koncentrat Soku PomarańczowegoKoncentrat Soku Pomarańczowego
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
1 Rożek Cukru Lodowego1 Rożek Cukru Lodowego
Powłoka Z Białego Cukierka, OpcjonalnaPowłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje60
Ocena Zdrowia0
Magazyn