Pomarańczowe Bułeczki Hot Cross

Pomarańczowe Bułeczki Hot Cross
Orange Hot Cross Buns to Wegetariańskie poranny posiłek. Ten przepis sprawia, że 3 porcje z 1008 kalorii, 19g białka, oraz 21 g tłuszczu każdy. Na 1,62 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 30 minut. To będzie hit w Twoim Wielkanoc wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz porzeczki, mąkę, kandyzowaną skórkę pomarańczową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Pomarańczowe Bułeczki Hot Cross, Hot Cross Buns, oraz Hot Cross Buns.

Instrukcje

1
W misce miksera stojącego, połączyć mleko i drożdże; odstawić, aż drożdże zmiękną, 5 do 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
DrożdżeDrożdże
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser StojącyMikser Stojący
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Dodać całe jajko, cukier granulowany, masło, sól, gałkę muszkatołową, cynamon i skórkę pomarańczową. Ubić na średniej prędkości hakiem do ciasta, aż do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
JajkoJajko
CynamonCynamon
MasłoMasło
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
CiastoCiasto
SólSól
3
Zmiksować w 2 3/4 szklanki mąki. Ubijaj na średniej prędkości, aż ciasto będzie gładkie i rozciągliwe, 10 do 12 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
4
Dodaj tylko tyle mąki (około 1/4 szklanki), aby ciasto było tylko lekko lepkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
5
Dodaj skórkę pomarańczową i porzeczki, podnieś ciasto i wymieszaj rękami, aby rozprowadzić owoce. Powrót ciasto do miski, przykryć, i niech wzrosnąć w ciepłym miejscu, aż podwojone, o 1 1/4 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
PorzeczkiPorzeczki
CiastoCiasto
OwoceOwoce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
6
Rozwal ciasto. Z mąką ręce, kształt na 16 gładkich rund. Równomiernie przestrzeni rundy w 2 masłem 8-lub 9-in. Patelnie kwadratowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
PunchPunch
7
Przykryć luźno i odstawić do wyrośnięcia w ciepłym miejscu, aż podwoi się i puchnie, o 40 protokół. W międzyczasie rozgrzej piekarnik do 40
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
8
Bułki posmarować roztrzepanym jajkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
JajkoJajko
9
Piec do głębokiego złota, 13 do 15 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
10
Ostudzić w patelniach co najmniej 30 minut.
11
W małej misce wymieszaj soki i cukier puder, aż będą gładkie. Łyżka do małej, grubej plastikowej torby, wyciąć dziurę w rogu i wycisnąć lukier na bułki, tworząc duże Xs.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
LukierLukier
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby ZiplocTorby Ziploc
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
1
Heat 18 oz. gęsto pokrojona Marmolada aż do bulgotania, dobrze odcedzić i zastąpić 1/4 szklanki syropu granulowanym cukrem w kroku 1 i 1/2 szklanki kawałków pomarańczy kandyzowanej w Kroku 2; dodać 1/4 szklanki dodatkowej mąki w kroku
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
MarmoladaMarmolada
PomarańczowyPomarańczowy
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SyropSyrop
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 30 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia15
Magazyn