Pomarańczowe babeczki z lukrem waniliowym
Przepis pomarańczowy babeczki z lukrem waniliowym jest gotowy w około 40 minut i zdecydowanie jest super Wegetariańskie opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 316 kalorii. Na 39 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 15. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz masło, mleko, ekstrakt z wanilii i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Mało kto lubi ten deser. Z łyżeczką wynik 11%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Babeczki pomarańczowo-Kardamonowe z lukrem waniliowym, Babeczki Waniliowe Figowe Z Kwiatkiem Pomarańczy Lukier Miodowy, oraz Mini babeczki waniliowe z lukrem waniliowym.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. linia standardowe 12-cup Muffin cyny z papieru lub folii wkładki.
Zrób babeczki: w misce wymieszaj mąkę, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną i sól. W dużej misce, za pomocą miksera elektrycznego na średniej prędkości, masło śmietankowe, cukier i skórka pomarańczowa do lekkiego i puszystego, o 3 protokół.
Dodać jajka po kolei, dobrze ubijając. Zeskrobać boki miski. Ubić w połowie mieszanki mąki, aż po prostu połączone. Ubić w maślance i soku pomarańczowym, a następnie ubić w pozostałej mieszaninie mąki, aż do połączenia (nie mieszaj).
Podziel ciasto równomiernie między kubki muffin.
Piec do jasnego złocistego brązu i wykałaczka włożona do środka babeczki wychodzi czysta, 20 do 25 minut. Fajne babeczki na patelni na stojaku z drutu przez 10 minut, a następnie wyjąć z patelni do stojaka, aby całkowicie ostygnąć.
Dodać lukier: ubić masło, wanilię i mleko razem z mikserem elektrycznym, aż dobrze połączone i puszyste, o 2 protokół. Stopniowo dodawać cukier cukierniczy i ubijać na średniej prędkości, aż do połączenia. Podnieś prędkość do wysokiej I beat aż puszyste i łatwe do rozłożenia, o 5 minut. Frost babeczki i podawać.