Pomarańczowa wołowina i fasola

Pomarańczowa wołowina i fasola
Pomarańczowa wołowina i fasola to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 21g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 207 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.95 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz sok pomarańczowy, olej canolan, skrobia kukurydziana i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Projekt Food Matters: Sezam pomarańcza Wołowina z kiełkami fasoli + fasola szparagowa, Pomarańczowe paski wołowe z pomarańczowym sosem do zanurzania, oraz Fasola Z Sosem Pomarańczowym.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia12
Magazyn