Pomarańczowa Sałatka Z Komosy Ryżowej

Pomarańczowa Sałatka Z Komosy Ryżowej
Pomarańczowa Sałatka z komosy ryżowej może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 175 kalorii. Ten przepis służy 10. Na 64 grosze za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Mieszanka soli, wody, soli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 57%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Sałatka Z Komosy Żurawinowo-Pomarańczowej, Sałatka z czerwonego ryżu i komosy ryżowej z pomarańczą i pistacjami, oraz Sałatka pomarańczowo-Quinoa z pestkami granatu.

Instrukcje

1
Aby przygotować dressing, połączyć pierwsze 6 składników w małej misce; mieszać trzepaczką do dobrze wymieszać.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Aby przygotować sałatkę, miejsce quinoa w dużej patelni nonstick; gotować 4 minut na średnim ogniu, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Umieść komosę ryżową na drobnym sitku; umieść sito w dużej misce. Przykryj quinoa wodą. Używając rąk, pocierać ziarna przez 30 sekund; spłukać i odsączyć. Powtórz procedurę dwa razy.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiarnaZiarna
4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane
WodaWoda
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SitoSito
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Dobrze spuścić.
5
Połączyć quinoa, 2 3/4 szklanki wody i 1/2 łyżeczki soli w dużym rondlu; doprowadzić do wrzenia. Przykryć i zmniejszyć ogień; gotować na wolnym ogniu 20 minut lub do momentu wchłonięcia cieczy.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane
WodaWoda
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
6
Zdjąć z ognia i schłodzić do temperatury pokojowej. Wymieszać z dressingiem, cebulą i pozostałymi składnikami. Kryj się i wyluzuj.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia17
Magazyn