Need a bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie przystawki? Pomarańczowa migdałowa Mieszana Zielona sałatka może być super przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 219 kalorii, 3G białka, oraz 14g tłuszczu. Na 1,08 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 63 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Mieszanka pomarańczy mandarynkowych, cukru, musztardy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 57%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Sałatka z przyprawami migdałowymi, winogronowymi i mieszanymi zielonymi, Sałatka mieszana z zieloną i mandarynkową pomarańczą, oraz Mieszana Sałatka Zielona z pomarańczą, żurawiną, Chèvre i Klonowo-Sherry Vinaigrette dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połącz olej rzepakowy, ocet, cukier, sok z cytryny, sól i suchą musztardę w słoiku z pokrywką. Wstrząsać, aż składniki połączą się w dressing.
Składniki, których będziesz potrzebować
Musztarda W Proszku
Sok Z Cytryny
Olej Rzepakowy
Ocet
Gruby Czerwony Cukier
Cukier
Sól
2
Wrzucić sałatę, pomarańcze i migdały razem w dużej misce do mieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Migdały
Sałata
Pomarańczowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do Mieszania
3
Mżawka dressing nad sałatką i wrzucić do płaszcza.