Pomarańcze i maliny z miodem lawendowym i jogurtem
Pomarańcze i maliny z miodem lawendowym i jogurtem to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przystawka. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.63 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 7G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 292 kalorie. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka miodu, malin, jogurtu waniliowego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Figi i maliny z kremem lawendowo-miodowym, Jogurt miodowy Semifreddo z malinami i pistacjami, oraz Cynamonowe pomarańcze i jogurt miodowy.
Instrukcje
Połącz miód i suszone kwiaty lawendy w małym rondlu. Gotować na małym ogniu 20 protokół.
Wlać mieszaninę przez sito na małej misce; wyrzucić ciała stałe.
Połącz pomarańczowe sekcje, maliny, Skórka, i 1/2 szklanki miodu lawendowego w dużej misce; wrzucić do herbu. Przykryć i schłodzić 1 godzinę.
Łyżka mieszanki owoców na mrożonym jogurcie.
Skropić pozostałą 1/2 szklanki miodu lawendowego.
Dekoruj świeżą lawendą, w razie potrzeby.