Pomarańcza-Anyż Bizcochitos
Pomarańczowo-anyżowe Bizcochitos może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezmleczny i wegetariański przepis służy 84 i kosztuje 5 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 41 kalorii, 0g białka, oraz 2G tłuszczu. Mieszanka stałego skracania warzyw, sok pomarańczowy, sól i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 7%, co jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Spróbuj Orange Bizcochitos, Kantalupa i pomarańczowe Lassi z anyżem, oraz Kompot Z Krwawej Pomarańczy Z Anyżem Gwiazdkowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce, z mikserem na średniej prędkości, ubić skrócenie i 3/4 szklanki cukru, aż będzie gładka.
Dodaj jajko, skórkę pomarańczową i sok pomarańczowy i ubijaj do połączenia.
W średniej misce wymieszaj 2 1/2 szklanki mąki, nasiona anyżu, proszek do pieczenia i sól.
Dodać do mieszaniny skracającej, wymieszać, a następnie ubić, aż do dobrze wymieszanego. Podziel ciasto na pół i spłaszczyć każdą połowę na dysk. Owinąć każdy dysk szczelnie w folię i zamrozić do twardego, około 30 minut.
Rozpakuj ciasto. Na lekko posypanej mąką powierzchni, z posypanym mąką wałkiem do ciasta, zwijaj jeden dysk na raz do około 1/8 cala grubości. Z mąką foremki do ciastek, pokroić ciasto w kształty i umieścić około 1 cala od siebie na maślane 12-przez 15-calowe blachy do pieczenia. Zebrać nadmiar ciasta w piłkę, reroll, i wyciąć pozostałe ciasteczka.
W małej misce, wymieszać pozostałe 1/4 szklanki cukru i cynamonu.
Posypać około 1/8 łyżeczki mieszanki na każdym ciastku; zachować pozostały cukier cynamonowy do innych zastosowań.
Piec ciasteczka w piekarniku regularnym lub konwekcyjnym 350, aż krawędzie będą złote, 10 do 12 minut; jeśli piecze się dwa arkusze jednocześnie w jednym piekarniku, zmień ich pozycję w połowie pieczenia.
Niech ciasteczka ostygną na arkuszach przez 5 minut, a następnie użyj szerokiej szpatułki, aby przenieść do stojaków, aby całkowicie ostygnąć.