Pomarańczowo-Migdałowe Muffinki Streusel

Pomarańczowo-Migdałowe Muffinki Streusel
Pomarańczowo-migdałowe muffinki Streusel mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 98 kalorii, 1G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 18 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odebrać mix, olej roślinny, sok pomarańczowy, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Babeczki bananowo-migdałowe z migdałowym Streuselem, Muffinki Streusel Malinowo-Migdałowe, oraz Muffinki Streusel Jabłkowo-Migdałowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 204°. Smaruj dno tylko 12 regularnych filiżanek do muffinek ze skracaniem lub sprayem do gotowania lub filiżanek do muffinek z papierowymi filiżankami do pieczenia. W średniej misce wymieszać 1 łyżkę Bisquick mix, 2 łyżki brązowego cukru i 2 łyżki migdałów. Widelcem pokroić w masło, aż będzie kruche. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Mieszanka Do PieczeniaMieszanka Do Pieczenia
Brązowy CukierBrązowy Cukier
SkracanieSkracanie
MigdałyMigdały
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wkładki Do MuffinówWkładki Do Muffinów
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
PiekarnikPiekarnik
2
W dużej misce wymieszaj skórkę pomarańczową, sok pomarańczowy, 1/3 szklanki brązowego cukru, olej, ekstrakt migdałowy i jajko. Mieszać w 2 szklanki Bisquick wymieszać tylko do zwilżenia. Wymieszać w 1/4 szklanki migdałów. Podziel ciasto równomiernie między kubki muffin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z MigdałówEkstrakt Z Migdałów
Mieszanka Do PieczeniaMieszanka Do Pieczenia
Sok PomarańczowySok Pomarańczowy
Brązowy CukierBrązowy Cukier
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
MigdałyMigdały
JajkoJajko
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wkładki Do MuffinówWkładki Do Muffinów
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Posypać polewą streusel.
4
Piec 13 do 15 minut lub do złotego koloru. Natychmiast wyjąć z patelni do regału chłodzącego.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
5
Podawać na ciepło.
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia0
Magazyn