Pomarańczowo-Migdałowe Muffinki Streusel
Pomarańczowo-migdałowe muffinki Streusel mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 98 kalorii, 1G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 18 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odebrać mix, olej roślinny, sok pomarańczowy, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Babeczki bananowo-migdałowe z migdałowym Streuselem, Muffinki Streusel Malinowo-Migdałowe, oraz Muffinki Streusel Jabłkowo-Migdałowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 204°. Smaruj dno tylko 12 regularnych filiżanek do muffinek ze skracaniem lub sprayem do gotowania lub filiżanek do muffinek z papierowymi filiżankami do pieczenia. W średniej misce wymieszać 1 łyżkę Bisquick mix, 2 łyżki brązowego cukru i 2 łyżki migdałów. Widelcem pokroić w masło, aż będzie kruche. Odstawić.
W dużej misce wymieszaj skórkę pomarańczową, sok pomarańczowy, 1/3 szklanki brązowego cukru, olej, ekstrakt migdałowy i jajko. Mieszać w 2 szklanki Bisquick wymieszać tylko do zwilżenia. Wymieszać w 1/4 szklanki migdałów. Podziel ciasto równomiernie między kubki muffin.
Piec 13 do 15 minut lub do złotego koloru. Natychmiast wyjąć z patelni do regału chłodzącego.