Pomarańczowe Puddingi Bezowe
Pomarańczowe puddingi bezowe to bezglutenowe i wegetariańskie deser. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 259 kalorii. Na 85 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka skórki pomarańczowej, cukier, żółtka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Tort Szyfonowy pomarańczowy z migdałowo-pomarańczowym włoskim masłem bezowym, Pomarańczowy tort Szyfonowy z pomarańczowym nadzieniem i bezą, oraz Ciasto Bezowe Pomarańczowe.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 425 F. w średnim rondlu na małym ogniu stopić 2 łyżki niesolonego masła, a następnie ubić skórkę z 1 pomarańczy, 2 szklanki świeżego soku pomarańczowego, 1/3 szklanki cukru, 1/4 szklanki skrobi kukurydzianej, 1/4 łyżeczki soli i 3 duże żółtka. Doprowadzić do duszenia na średnim ogniu; gotować, ubijając stale, aż zgęstnieje, o 2 protokół.
Wlać do 4 ramekinów lub kubków budyniu. W misce ubić 3 białka i 1/2 szklanki cukru, aż cukier się rozpuści i uformuje sztywne, błyszczące szczyty.
Rozłóż bezę na puddingach.
Piec, aż beza jest rumiane, o 10 protokół. Ustaw puddingi w patelni z lodowatą wodą do ostygnięcia, a następnie przechowywać w lodówce 1 godzinę lub do ostygnięcia.