Przepis z polędwicy z Zacierem i salsą Verde może zaspokoić Twoje Meksykańskie pragnienie w mniej więcej 2 godziny i 20 minut. Na 6,24 zł za porcję, ten przepis okładki 53% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To danie główne ma 930 kalorii, 74g białka, oraz 46 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jeśli masz anchois , sól & pieprz, śmietana, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby zużyć chleb można śledzić to danie główne z Ciasto Kawowe Chleb Bananowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Pieczona polędwica wołowa z salsą verde, Hamburgery Z Polędwicy Chile Z Salsą Verde, oraz Pieczony Tomatillo Salsa Verde & Salsa Verde Guacamole.
Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir to moje najlepsze dania do steków. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. The Wild & Wilder Ekshibicjonista Merlot z oceną 4.3 na 5 wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 19 dolarów za butelkę.