Polędwiczki z pikantną gorgonzolą-orzech sosnowy-masło ziołowe

Polędwica z pikantną gorgonzolą-Orzechowo-ziołowym masłem może być tylko dodatkiem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pierwotny przepis ma 238 kalorii, 8G białka, oraz 23G tłuszczu na porcję. Na 1,55 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz filety z polędwicy wołowej, pietruszkę, gorgonzolę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Steki z polędwicy z masłem Gorgonzola, Steki z patelni z masłem ziołowym Gorgonzola, oraz Agnolotti z pieczonym brokułem i szpinakiem w sosie z maślanych orzechów piniowych dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej grill na świeżym powietrzu na średnim ogniu.
Zmiękczone masło, ser Gorgonzola, tymianek, rozmaryn, pietruszka, płatki czerwonej papryki, czosnek i orzeszki piniowe umieścić w misce robota kuchennego. Puree aż do włączenia, smak, a następnie doprawić do smaku solą i pieprzem.
Steki przyprawiamy ze wszystkich stron solą i pieprzem. Grilluj do pożądanej doneness na rozgrzanym grillu, około 5 minut na stronę dla średnio rzadkich. Aby służyć, top każdy z około 2 łyżki masła.