Polędwiczki Z Indyka Klonowo-Śliwkowe

Klon-śliwka glazurowane polędwiczki z indyka może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 375 kalorii, 21g białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 10. Na 3,14 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka octu jabłkowego, musztardy, soli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać skórkę cytrynową, można śledzić to danie główne z Ciasto cytrynowo-migdałowe z nadzieniem z twarogu cytrynowego jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 25%, co nie jest takie wspaniałe. Podobne przepisy to Grillowane Śliwkowe Polędwiczki Z Indyka, Klon Polędwiczki Wieprzowe Szkliwione, oraz Chipotle Citrus-Polędwiczki Z Indyka Szkliwione.
Instrukcje
Doprowadzić pierwsze 6 składniki do wrzenia w dużym rondlu na średnim ogniu; zmniejszyć ogień do średnio niskiej, i gotować, mieszając często, 25 minut lub aż zgęstnieje i bąbelkami.
Zdjąć z ognia i całkowicie schłodzić. Rezerwy 1 1/2 szklanki sosu; przykryć i schłodzić. Odstawić pozostały sos do fastrygowania.
Umieść polędwiczki na stojaku w patelni brojlerów pokrytej sprayem do gotowania; posypać równomiernie solą. Baste z sosem Klonowo-śliwkowym 3/4 szklanki.
Piec w 425 przez 25 do 30 minut lub do zakończenia, fastrygowanie często z pozostałych 3/4 Puchar SOS klon-śliwka.
Wyjąć indyka z naczynia do pieczenia; ostudzić. Owinąć folią, a następnie folią aluminiową i schłodzić 8 godzin.
Podawać indyka w temperaturze pokojowej. Ugotować 1 1/2 szklanki sosu Klonowo-śliwkowego, aż do całkowitego ogrzania; podawać z indykiem.