Polędwiczki wołowe z borowikami w sosie z dzikich grzybów

Polędwiczki wołowe z borowikami w sosie z dzikich grzybów
Need a bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dań głównych? Polędwica wołowa z polędwicą wieprzową z sosem z dzikich grzybów może być wspaniałym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 595 kalorii, 37g białka, oraz 47 g tłuszczu. Na $6.9 za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka oleju roślinnego, wody, soli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć margarynę w patyku, możesz podążać za tym daniem głównym z Ooey-Gooey Peanut Butter-Chocolate Brownies jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 62%. Podobne przepisy to Polędwiczki wołowe z borowikami w sosie z masła truflowego, Polędwica wołowa z farszem z dzikich grzybów i sosem z Porto, oraz Polenta z dzikich grzybów z sosem borowikowym.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 40
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W CzekoladzieCukierki W Czekoladzie
2
Umieść 1/2 szklanki pieczarek w blenderze; procesuj do drobno zmielonego. Wytnij tłuszcz z polędwicy.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
Wołowinę posypać mielonymi grzybami, 1/2 łyżeczki soli i 1/8 łyżeczki pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
(albo Zwykłe)(albo Zwykłe)
4
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu do gorąca.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
5
Dodać wołowinę; gotować 1 minutę ze wszystkich stron lub aż rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
6
Umieść polędwicę na patelni brojlerów pokrytej sprayem do gotowania. Włóż termometr do mięsa w najgrubszą część polędwicy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gorące, Gotowane Spaghetti WieloziarnisteGorące, Gotowane Spaghetti Wieloziarniste
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Mieszanka Przypraw Do Steków Lub Sól I świeżo Zmielony Czarny PieprzMieszanka Przypraw Do Steków Lub Sól I świeżo Zmielony Czarny Pieprz
7
Piec w temperaturze 400 przez 30 minut lub do momentu, gdy temperatura mięsa osiągnie 145 (średnio Rzadki) do 160 (średnio).
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Cukierki W CzekoladzieCukierki W Czekoladzie
8
Polędwicę ułożyć na talerzu i przykryć folią.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
9
Odstawić na 10 minut.
10
Połączyć wrzącą wodę i 1 szklanka grzybów w misce; przykryć i odstawić 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
11
Grzyby odcedzić przez sito wyłożone gazą do średniego rondla, zastrzegając płyn namaczający; grzyby grubo posiekać. Doprowadzić do wrzenia zarezerwowany płyn do namaczania i dodać posiekane grzyby. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, aż zmniejszy się do 1 szklanki (o 12 protokół).
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa WodaDodatkowa Woda
(po 70% Tabliczek) Gorzka Czekolada, Posiekana(po 70% Tabliczek) Gorzka Czekolada, Posiekana
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
12
Dodaj 1/4 łyżeczki soli, 1/8 łyżeczki pieprzu i masła, mieszając trzepaczką, aż masło się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Resztkaświeża Resztka
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
(albo Zwykłe)(albo Zwykłe)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
13
Podawać z polędwicą.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia22
Magazyn