Polędwiczki wieprzowe ze słono-słodką glazurą
Polędwiczki wieprzowe ze słono-słodką glazurą to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Na 1,08 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 24g białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 172 kalorie. Udaj się do sklepu i podnieś wodę, polędwicę wieprzową, zieloną cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Ciasteczka Margarita Ze Słoną Słodką Glazurą Tequila, Polędwica wieprzowa z polędwicą Figowo-pomarańczową, oraz Polędwica Wieprzowa Z Polędwicą Morelową dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 5 składników w małym rondlu; wymieszaj 1 łyżkę octu. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu. Gotować, aż zmniejszy się do 1/4 szklanki (o 3 protokół). Rezerwy 2 łyżki mieszanki agawy; odstawić. Zachować pozostałe 2 łyżki mieszanki ciepłe w patelni.
Podgrzać duży żaroodporny nonstick patelni na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Dodać wieprzowinę na patelnię; gotować 5 minut, brązowienie ze wszystkich stron.
Piec w temperaturze 350 przez 10 minut.
Umyć wieprzowinę z 2 łyżkami mieszanki agawy reserved.
Piec dodatkowe 5 minut lub aż termometr zarejestruje 155 (lekko różowy).
Dodać pozostałe 1 1/2 łyżeczki octu, 1 łyżeczka wody, i czerwony pieprz do pozostałych 2 łyżki mieszanki agawy w rondlu.
Pokroić wieprzowinę w poprzek na plastry 1/2 cala.
Mżawka polewać wieprzowiną.