Polędwiczki wieprzowe zapiekane z kompot rabarbarowym

Polędwiczki wieprzowe zapiekane z kompot rabarbarowym
Polędwiczki wieprzowe z kompot rabarbar może być tylko głównym daniem szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.12 za porcję. Jedna porcja zawiera 347 kalorii, 40g białka, oraz 18g tłuszczu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Dzień Matki będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jeśli masz oliwę z oliwek, sól, polędwiczki wieprzowe i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć rabarbar, możesz podążać za tym daniem głównym z Wyznanie # 66: właśnie próbowałem rabarbaru ... rabarbar truskawkowy kruszy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Polędwiczki wieprzowe z kompot Rabarbarowo-Szalotkowy, Kotlety Schabowe Z Kompot Rabarbarowym, oraz Polędwiczki wieprzowe z kompot pomarańczowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszaj 3 łyżki oliwy z oliwek, zmielony czarny pieprz, sól, suszoną szałwię i mielony koper włoski w małej misce. Rozetrzyj mieszaninę oleju na polędwicach wieprzowych; umieść w dużym naczyniu do pieczenia i odstaw 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz Czarny MielonyPieprz Czarny Mielony
Polędwiczki WieprzowePolędwiczki Wieprzowe
Koper MielonyKoper Mielony
Suszona SzałwiaSuszona Szałwia
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
2
Podgrzać pozostałe 3 łyżki oleju w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Dodać wieprzowinę i gotować, aż rumiane ze wszystkich stron, o 6 protokół. Zmniejszyć ogień do średniego; przykryć i gotować do natychmiastowego odczytu termometr włożony do środka rejestrów wieprzowiny 66°, obracając wieprzowinę od czasu do czasu, o 8 minut dłużej dla średnich polędwic i 10 minut dla dużych.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
4
Przełożyć wieprzowinę na deskę do krojenia; odstawić na 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
5
Pokrój wieprzowinę w poprzek na plastry o grubości 1/2 cala; ułóż na półmisku.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
6
Posypać natką pietruszki; dekorować gałązkami szałwii.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-naćPietruszka-nać
Szałwia LekarskaSzałwia Lekarska
7
Podawać z kompot rabarbarowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
KompotKompot
RabarbarRabarbar
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia32
Magazyn