Polędwiczki Wieprzowe Z Ziołami
Polędwica wieprzowa z ziołami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 26g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 230 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.11 za porcję. Ten przepis od Betty Crocker ma 30 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz grubo zmielony pieprz, nasiona kopru włoskiego, pietruszkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Polędwiczki Wieprzowe Z Ziołami, Polędwiczki Wieprzowe Z Ziołami, oraz Polędwiczki Wieprzowe Z Ziołami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 232°. Spryskaj płytką patelnię do pieczenia i stelaż sprayem do gotowania.
Polędwiczki wieprzowe ułożyć na półce na patelni.
W małej misce wymieszać pozostałe składniki. Łyżka mieszanki ziół równomiernie na wieprzowinie. Włóż żaroodporny termometr do mięsa, aby wskazówka znajdowała się w najgrubszej części wieprzowiny. Wieprzowinę luźno przykryć folią.
Piec 20 minut; usunąć folię.
Piec odkryte 10 do 15 minut dłużej lub aż termometr czyta 68°. przykryć wieprzowinę luźno folią i odstawić 10 do 15 minut lub aż termometr czyta 160 ° F. (temperatura będzie nadal rosnąć o 5 ° F, a wieprzowina będzie łatwiej rzeźbić.)
Polecane wino: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese
Malbec, Pinot Noir i Sangiovese to moje najlepsze propozycje na polędwicę wieprzową. Lekkie ciało Pinot noir jest Świetne do chudych kawałków, średnio treściwe sangiovese uzupełniają mięsiste sosy, gulasze i inne dania wieloskładnikowe, a pełne taniny malbec pary z tłustymi kawałkami i grillem. Jednym z win, które można spróbować jest Sur de los Andes Malbec. Ma 4,9 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 10 dolarów.
![Sur de los Andes Malbec]()
Sur de los Andes Malbec
Soczysty Malbec o żywej kwasowości z nutami malin, jeżyn i śliwek utkanych z miękkimi taninami i pikantnym wykończeniem. Wszystkie winogrona są podwójnie sortowane po przybyciu do winnicy. Wszystkie fermentacje odbywają się naturalnie z rodzimymi drożdżami. Fermentacja trwa 20 dni z 2 dniami zimnej maceracji, w temperaturach między 24-27 stopni Celsjusza, aby osiągnąć największą złożoność. Następnie wino przechodzi 100% fermentację Malolaktyczną i jest starzone w starszych dębowych beczkach.