Polędwiczki wieprzowe z warzywami korzeniowymi
Polędwica wieprzowa z warzywami korzeniowymi może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 25g białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 168 kalorii. Na 1,12 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz zmielony cynamon, wino, miód i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać wytrawne czerwone wino, można śledzić to danie główne z Brownies Pinot Noir jako deser. 7 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 52 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pieczeń wieprzowa z warzywami korzeniowymi, Schab Faszerowany Z Prażonymi Warzywami Korzeniowymi, oraz Wieprzowina w Pancetcie z gruszkami i warzywami korzeniowymi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz składniki marynaty w miarce i ubijaj, aby połączyć.
Polędwiczki wieprzowe wlać do plastikowej torebki. Marynować przez noc.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Piec przez 45 minut lub do momentu, gdy mięso osiągnie 145 Stopni F, gdy zostanie zmierzone za pomocą termometru natychmiastowego odczytu. Pozostawić mięso do odpoczynku około 10 minut przed pokrojeniem na 2-calowe kawałki serwowania.
Skropić niewielką ilość soków mięsnych z gotowania na każdym kawałku mięsa.
Podawać z warzywami korzeniowymi.
Przyprawa domowa, przepis następuje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Obrać i pokroić warzywa korzeniowe na duże kawałki. Ułożyć na patelni i doprawić oliwą z oliwek i domową przyprawą. Piecz do miękkości; najpierw sprawdzaj warzywa pod kątem przydatności po 25 minutach, a następnie co 10 minut.
1/4 szklanki czarnego pieprzu
1/4 szklanki czosnku w proszku
Składniki wymieszać i przechowywać w szczelnym pojemniku do 6 miesięcy.
Polecane wino: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese
Polędwica wieprzowa działa bardzo dobrze z Malbec, Pinot Noir i Sangiovese. Lekkie ciało Pinot noir jest Świetne do chudych kawałków, średnio treściwe sangiovese uzupełniają mięsiste sosy, gulasze i inne dania wieloskładnikowe, a pełne taniny malbec pary z tłustymi kawałkami i grillem. Możesz spróbować La Celia Pioneer Malbec. Recenzenci bardzo lubią to z 4.3 z 5 gwiazdek i cena około 14 dolarów za butelkę.
![La Celia Pioneer Malbec]()
La Celia Pioneer Malbec
2017 Finca La Celia Pioneer Malbec to atrakcyjne wino o aromatach świeżych i dojrzałych owoców, w doskonałej harmonii z delikatnością fiołków i dębowych nut starzenia. Bardzo dobry atak na podniebienie, z owocową koncentracją, typową dla Malbec, podniebienie średnio mocne, ale jednocześnie eleganckie. Jest to idealny Malbec do picia z Argetyną rostbef z typowymi "empanadas".