Polędwiczki Wieprzowe Z Sosem Żurawinowo-Granatowym

Polędwiczki Wieprzowe Z Sosem Żurawinowo-Granatowym
Polędwiczki wieprzowe z sosem żurawinowo-granatowym to bezglutenowe danie główne. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 2367 kalorii, 375g białka, oraz 80 g tłuszczu. Na 14,5 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 61% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać czosnek w proszku, polędwiczki wieprzowe, masło, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Ten przepis z Food.com ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 42 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Polędwiczki wieprzowe z sosem z granatu, Polędwiczki wieprzowe z sosem z granatów, oraz Polędwiczki wieprzowe w sosie Balsamiczno-żurawinowym.

Polecane wino: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Polędwiczki wieprzowe można łączyć z Malbec, Pinot Noir i Sangiovese. Lekkie ciało Pinot noir jest Świetne do chudych kawałków, średnio treściwe sangiovese uzupełniają mięsiste sosy, gulasze i inne dania wieloskładnikowe, a pełne taniny malbec pary z tłustymi kawałkami i grillem. Możesz spróbować La Celia Pioneer Malbec. Recenzenci bardzo lubią to z 4.3 z 5 gwiazdek i cena około 14 dolarów za butelkę.
La Celia Pioneer Malbec
La Celia Pioneer Malbec
2017 Finca La Celia Pioneer Malbec to atrakcyjne wino o aromatach świeżych i dojrzałych owoców, w doskonałej harmonii z delikatnością fiołków i dębowych nut starzenia. Bardzo dobry atak na podniebienie, z owocową koncentracją, typową dla Malbec, podniebienie średnio mocne, ale jednocześnie eleganckie. Jest to idealny Malbec do picia z Argetyną rostbef z typowymi "empanadas".
TrudnośćNormalny
Gotowe W42 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia79
Magazyn