Polędwiczki wieprzowe z sosem śliwkowym
Need a danie główne bezglutenowe? Polędwiczki wieprzowe z sosem śliwkowym może być ogromny przepis, aby spróbować. Na 1,61 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 226 kalorii, 25g białka, oraz 6G tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odbierz masło, zmielony imbir, brązowy cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć brązowy cukier można śledzić to danie główne z Brązowo-cukrowe babeczki z brązowo-maślaną glazurą jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 52%. Podobne przepisy to Polędwiczki wieprzowe z sosem śliwkowym, Polędwiczki wieprzowe z sosem śliwkowym, oraz Pieczona Polędwiczka Wieprzowa Z Sosem Śliwkowym.
Instrukcje
Połącz świeży imbir, 1/4 łyżeczki soli i 1/8 łyżeczki pieprzu.
Pokrój wieprzowinę w poprzek na 8 kawałków; natrzyj wieprzowinę mieszaniną imbiru.
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodać szalotki; gotować 5 minut lub do miękkości, często mieszając. Wymieszaj pozostałą 1/4 łyżeczki soli, 1/8 łyżeczki pieprzu, śliwki, cukier i zmielony imbir. Gotować 8 minut lub aż śliwki będą miękkie; wymieszać z winem i octem. Zmniejszyć ciepło; gotować 10 minut.
Dodaj masło; mieszaj, aż masło się rozpuści.
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Dodaj wieprzowinę na patelnię; gotować 3 minuty z każdej strony lub do pożądanego stopnia doneness.
Podawać sos na wieprzowinie.
Posypać orzechami włoskimi.