Polędwiczki Wieprzowe Z Sosem Musztardowym

Polędwica wieprzowa z sosem musztardowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 136 kalorii, 12g białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 12. Na 60 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz sok jabłkowy, ocet, musztardę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć kwaśną śmietanę, można podążać za tym daniem głównym z Szarlotka Z Kwaśną Śmietaną jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Polędwiczki wieprzowe z sosem musztardowym klonowym, Polędwiczki wieprzowe z sosem miodowo-musztardowym, oraz Grillowana polędwiczka wieprzowa z sosem musztardowo-koperkowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ukłuć polędwiczki wieprzowe kilka razy widelcem.
Połączyć sos sojowy, bourbon, i brązowy cukier w płytkim naczyniu lub zip-top torby zamrażarki; dodać polędwiczki. Przykryć lub zamknąć i odstawić na 30 minut w temperaturze pokojowej lub, w razie potrzeby, schłodzić 8 godzin.
Usuń wieprzowinę z marynaty, odrzucając marynatę.
Grill, przykryty pokrywą grilla, na średnim ogniu (350-40
12 minut z każdej strony lub aż termometr do mięsa włożony do najgrubszej porcji zarejestruje 15
Odstawić na 10 minut przed krojeniem.
Wymieszać śmietanę i kolejne 4 składniki; podawać z wieprzowiną.
Uwaga: polędwiczki wieprzowe można piec w temperaturze 500 przez 20 do 25 minut, w razie potrzeby, zamiast grillować.