Polędwiczki wieprzowe z sosem musztardowym
Need a danie główne bezglutenowe? Polędwiczki wieprzowe z sosem musztardowym może być niesamowity przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 25g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 244 kalorie. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.28 za porcję. 87 osób uznało ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 9 godzin i 15 minut. Udaj się do sklepu i odbierz szczypiorek, brązowy cukier, polędwicę wieprzową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać czerwone wino, można śledzić to danie główne z Czerwone Wino Ciasto Czekoladowe # SundaySupper jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 70%. Spróbuj Polędwiczki Wieprzowe Z Sosem Musztardowym, Polędwiczki wieprzowe z sosem miodowo-musztardowym, oraz Polędwiczki wieprzowe z sosem musztardowym klonowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz wino, sos sojowy i brązowy cukier w dużej plastikowej torebce zamykanej.
Miejsce polędwicy w torbie, i przechowywać w lodówce na noc, lub co najmniej 8 godzin.
W małej misce połączyć majonez, śmietanę, musztardę w proszku; dobrze wymieszać.
Wymieszać w mielonym szczypiorku, jeśli chcesz. Schłodzić, aż będzie gotowy do podania.
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C).
Umieść mięso i marynatę w płytkim naczyniu do pieczenia i piecz przez 1 godzinę, od czasu do czasu fastrygując. Temperatura mięsa powinna zarejestrować 145 Stopni F (63 Stopni C).
Odstawić na kilka minut, a następnie pokroić w plasterki o grubości 1/2 cala.
Podawać z sosem musztardowym.