Polędwiczki wieprzowe z sosem Dijon Marsala
Polędwiczki wieprzowe z sosem Dijon Marsala to bezglutenowe przepis z 6 porcjami. To danie główne ma 1917 kalorie, 252g białka, oraz 85 g tłuszczu na porcję. Na 10,58 zł za porcję, ten przepis okładki 58% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz olej, szalotkę, ciężką śmietanę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć olej można śledzić to danie główne z Wegański Chleb Bananowy Mango jako deser. 3 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 85%, to danie jest świetne. Spróbuj Polędwiczki wieprzowe z sosem Dijon Marsala, Polędwiczki Wieprzowe W Sosie Marsala, oraz Polędwiczki wieprzowe z sosem pieczarkowym Marsala dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Polędwiczki wieprzowe obficie posmarować musztardą. Olej naczynie do pieczenia 9x13 cali.
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu. Ułóż polędwiczki na patelni i brązowo mięso. Równomiernie zmienić kolor na brązowy.
Przenieść mięso do przygotowanego naczynia do pieczenia.
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 20 minut. Obróć i kontynuuj gotowanie przez 20 minut lub do pożądanej doneness.
W międzyczasie roztopić masło na średnim ogniu na tej samej patelni, z której gotowano wieprzowinę. Szalotki ugotować na maśle do miękkości. Wymieszaj Marsalę, musztardę i śmietanę i gotuj, aż objętość płynu zmniejszy się o połowę.
Wieprzowinę pokroić w plasterki i ułożyć na półmisku. Łyżka sosu na mięso, i podawać.