Polędwiczki wieprzowe z salsą Verde

Need a jaskiniowiec, bezglutenowe, bezmleczne i pierwotne danie główne? Polędwiczki wieprzowe z salsą Verde może być super przepis spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 23G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 161 kalorii. Na 93 grosze za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 3. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to bardzo przystępne ceny przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Jest przyniesiony przez Chow. Udaj się do sklepu i odebrać polędwiczki wieprzowe, musztarda dijon, sól koszerna, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Grillowana polędwiczka wieprzowa z salsą Verde, Wieprzowina w Salsa Verde, oraz Łopatka wieprzowa z salsą Verde.
Instrukcje
Podgrzać brojlery do medium i zorganizować stojak w górnej części oven.To Motyl wieprzowinę, umieścić polędwicę na desce do krojenia z jednym końcem skierowanym ku tobie. Pokrój wzdłuż środka, prawie, ale nie całkiem przecinając polędwicę, pozostawiając około 1/4-do 1/2-cala grubości mięsa nienaruszone. Otwórz polędwicę jak książkę i popchnij ją, aby spłaszczyć. Zaczynając od lewej strony, z ostrzem noża równolegle do deski do krojenia i ostrzem skierowanym w lewo, pokrój w dół długość szwu, zachowując grubość od 1/4 do 1/2 cala. Wyciągnij mięso otwarte i naciśnij w dół, aby spłaszczyć. Kontynuuj cięcie i spłaszczanie, aż cała lewa połowa będzie miała grubość od 1/4 do 1/2 cala. Obróć polędwicę i powtórz na drugiej połowie. Lekko posmarować blachę do pieczenia z oliwą z oliwek i umieścić polędwicy cięcia stronie w dół na blasze do pieczenia.
Połączyć musztardę i odmierzoną oliwę z oliwek w małej misce i natrzeć ją na wierzchu wieprzowiny, a następnie dobrze doprawić mięso solą i pieprzem.
Umieść polędwicę pod brojlerem i gotować, aż góra będzie jasnobrązowa, o 12 do 15 protokół.
Wyjąć z brojlerów i umieścić na desce do krojenia. Przykryj wieprzowinę luźno folią i pozostaw na 5 minut. Pokroić na ziarno i ułożyć na półmisku.
Podawać z salsą verde.Parowanie napojów: to danie ma wielką równowagę samo w sobie, więc zbalansowane wino jest również wymagane. Wieprzowina może często iść z czerwonym lub białym winem; salsa verde może popchnąć w kierunku tego ostatniego. Jednak lekka, chuda i ziemista czerwień może być trochę bardziej interesująca. Użyj musztardy jako punktu do skakania i wybierz prostą czerwień z regionu Dijon w Burgundii. Spróbuj Bourgogne Passetoutgrain z 2005 roku od Domaine Jean Tardy, jasnej, soczystej mieszanki 50 procent Pinot Noir i 50 procent Gamay od jednego z najlepszych producentów w regionie.
Polecane wino: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese
Polędwica wieprzowa działa bardzo dobrze z Malbec, Pinot Noir i Sangiovese. Lekkie ciało Pinot noir jest Świetne do chudych kawałków, średnio treściwe sangiovese uzupełniają mięsiste sosy, gulasze i inne dania wieloskładnikowe, a pełne taniny malbec pary z tłustymi kawałkami i grillem. Finca La Malena Malbec z 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 14 dolarów za butelkę.
![Finca La Malena Malbec]()
Finca La Malena Malbec
100% Malbec ze wschodniej Mendozy. Gleby wapienne i gliniaste, chłodne zimy i ciepłe lata zapewniają doskonałą koncentrację owoców i gładkie garbniki. Ciemny Rubin w Kolorze odbijającym światło w szeregu pomarańczowych / fioletowych odcieni. Przyjemny nos wypełniony nutami czerwonych leśnych owoców i ziół. Młode okrągłe taniny nadają mu jedwabistą zmysłową konsystencję, która prowadzi do bogatego odczucia w ustach. Przepyszne warstwy czerwonych jagód, śliwek, wanilii i przypraw otwierają się, gdy się rozgrzewa, zapewniając bogaty charakter odmianowy. Delikatne wykończenie, które wypełnia lukę między napojami i dobrze utrzymuje się po ostatnim łyku.