Polędwiczki wieprzowe z salsą Verde

Polędwiczki wieprzowe z salsą Verde
Need a jaskiniowiec, bezglutenowe, bezmleczne i pierwotne danie główne? Polędwiczki wieprzowe z salsą Verde może być super przepis spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 23G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 161 kalorii. Na 93 grosze za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 3. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to bardzo przystępne ceny przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Jest przyniesiony przez Chow. Udaj się do sklepu i odebrać polędwiczki wieprzowe, musztarda dijon, sól koszerna, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Grillowana polędwiczka wieprzowa z salsą Verde, Wieprzowina w Salsa Verde, oraz Łopatka wieprzowa z salsą Verde.

Instrukcje

1
Podgrzać brojlery do medium i zorganizować stojak w górnej części oven.To Motyl wieprzowinę, umieścić polędwicę na desce do krojenia z jednym końcem skierowanym ku tobie. Pokrój wzdłuż środka, prawie, ale nie całkiem przecinając polędwicę, pozostawiając około 1/4-do 1/2-cala grubości mięsa nienaruszone. Otwórz polędwicę jak książkę i popchnij ją, aby spłaszczyć. Zaczynając od lewej strony, z ostrzem noża równolegle do deski do krojenia i ostrzem skierowanym w lewo, pokrój w dół długość szwu, zachowując grubość od 1/4 do 1/2 cala. Wyciągnij mięso otwarte i naciśnij w dół, aby spłaszczyć. Kontynuuj cięcie i spłaszczanie, aż cała lewa połowa będzie miała grubość od 1/4 do 1/2 cala. Obróć polędwicę i powtórz na drugiej połowie. Lekko posmarować blachę do pieczenia z oliwą z oliwek i umieścić polędwicy cięcia stronie w dół na blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
Cukierki W CzekoladzieCukierki W Czekoladzie
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
2
Połączyć musztardę i odmierzoną oliwę z oliwek w małej misce i natrzeć ją na wierzchu wieprzowiny, a następnie dobrze doprawić mięso solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Umieść polędwicę pod brojlerem i gotować, aż góra będzie jasnobrązowa, o 12 do 15 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)
4
Wyjąć z brojlerów i umieścić na desce do krojenia. Przykryj wieprzowinę luźno folią i pozostaw na 5 minut. Pokroić na ziarno i ułożyć na półmisku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
5
Podawać z salsą verde.Parowanie napojów: to danie ma wielką równowagę samo w sobie, więc zbalansowane wino jest również wymagane. Wieprzowina może często iść z czerwonym lub białym winem; salsa verde może popchnąć w kierunku tego ostatniego. Jednak lekka, chuda i ziemista czerwień może być trochę bardziej interesująca. Użyj musztardy jako punktu do skakania i wybierz prostą czerwień z regionu Dijon w Burgundii. Spróbuj Bourgogne Passetoutgrain z 2005 roku od Domaine Jean Tardy, jasnej, soczystej mieszanki 50 procent Pinot Noir i 50 procent Gamay od jednego z najlepszych producentów w regionie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka) Salsa Verde W PuszkachPuszka) Salsa Verde W Puszkach
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Piersi Bażanta Jeśli)Piersi Bażanta Jeśli)
1 łyżeczka Soli Do Obtoczenia Krawędzi Szklanki1 łyżeczka Soli Do Obtoczenia Krawędzi Szklanki
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia30
Magazyn