Polędwiczki wieprzowe z orzechami laskowymi Vinaigrette

Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur dania głównego, więc dać pikantne polędwiczki wieprzowe z orzechami laskowymi Vinaigrette spróbować. Jedna porcja zawiera 617 kalorii, 39g białka, oraz 34g tłuszczu. Ten bezglutenowy przepis służy 8 i kosztuje 2,65 zł za porcję. Jeśli masz polędwicę wieprzową, mielony sumak, mieloną kolendrę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć olej z pestek winogron, można podążać za tym daniem głównym z Truskawkowa Kruszonka jako deser. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Polędwiczki wieprzowe z skórką z orzechów laskowych i sosem z czerwonego wina, Polędwiczki Wieprzowe Przyprawione, oraz Polędwiczki Wieprzowe Przyprawione.
Instrukcje
W plastikowej torebce o pojemności 2 litrów połącz skórkę pomarańczową, wędzoną paprykę, kolendrę i sumak.
Dodaj wieprzowinę, zapieczętuj torebkę i obróć, aby dokładnie pokryć ją przyprawami. Przechowywać w lodówce przez noc.
Na dużą blachę do pieczenia wrzucić słodkie ziemniaki z 2 łyżkami oliwy z oliwek i rozmarynem; doprawić solą i pieprzem. Pieczemy ziemniaki, obracając raz, do miękkości i lekko rumiane, 40 protokół.
Skropić roztopionym masłem; ogrzać.
Tymczasem na dużej patelni żaroodpornej podgrzej 2 łyżki oliwy z oliwek. Zeskrobać większość przypraw zetrzeć wieprzowinę i doprawić mięso solą i pieprzem.
Dodać wieprzowinę na patelni i podsmażyć na umiarkowanie wysokim ogniu, obracając, aż lekko rumiane na całym, o 5 protokół.
Przenieś patelnię do piekarnika i piecz przez około 20 minut, aż natychmiastowy odczyt termometru włożonego w najgrubszą część zarejestruje 13
Przenieść polędwiczki do deski do krojenia i odstawić na 10 minut.
Rozłóż orzechy laskowe w talerzu ciasto i tosty aż pachnące, o 12 protokół. Rub orzechy laskowe razem w czystym ręcznikiem kuchennym, aby usunąć skórki. Drobno posiekać.
W małej misce wymieszaj ocet z miodem i musztardą.
Ubić olej z orzechów laskowych i pestek winogron, wymieszać z orzechami laskowymi i doprawić solą i pieprzem.
Pokroić wieprzowinę na boki. Ułóż plastry na talerzu wraz z batatami i gałązkami rozmarynu.
Skropić winegretem i podawać.