Polędwiczki wieprzowe z kompot Rabarbarowo-Szalotkowy

Polędwiczki wieprzowe z kompot Rabarbarowo-Szalotkowy wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 331 kalorii, 36g białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 2,11 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Sprawdza się jako danie główne. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka tymianku plus dwanaście 2-calowe gałązki tymianku, cukier, szalotka, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć niesolone masło można śledzić to danie główne z Pudding Czekoladowy Z Mleka Migdałowego jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 69%, co jest solidne. Spróbuj Polędwiczki wieprzowe z kompot Rabarbarowo-Szalotkowy, Polędwiczki wieprzowe zapiekane z kompot rabarbarowym, oraz Polędwiczki wieprzowe z kremowym sosem Szalotkowo-musztardowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozpal grilla. W średniej misce, wrzucić rabarbar i szalotki z masłem do herbu. Wymieszać z cukrem i zmielonym tymiankiem, doprawić solą i pieprzem.
Oderwij cztery 16-calowe arkusze bardzo wytrzymałej folii. Kopiec połowa mieszaniny rabarbaru w środku każdego z 2 arkuszy folii. Delikatnie Funt grubsze kawałki wieprzowiny około 1 cal grubości. Doprawić solą i pieprzem, na każdy kawałek nacisnąć gałązkę tymianku. Ułóż kawałki wieprzowiny w warstwie na rabarbarze. Przykryj 2 pozostałe arkusze folii; złóż krawędzie wokół, aby uszczelnić.
Grill hobo pakuje na bardzo gorącym ogniu przez około 12 minut, lub aż skwierczy i nadmuchane. Używając rękawic kuchennych, przenieś paczki na obramowany talerz. Ostrożnie otworzyć opakowania, przełożyć wieprzowinę i rabarbar na talerze i podawać.
Uwagi: jedna porcja: 345 kalorii, 6 GM tłuszczu całkowitego, 7 GM tłuszczów nasyconych,23 GM węglowodanów.
Polecane wino: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese
Malbec, Pinot Noir i Sangiovese to świetny wybór na polędwicę wieprzową. Lekkie ciało Pinot noir jest Świetne do chudych kawałków, średnio treściwe sangiovese uzupełniają mięsiste sosy, gulasze i inne dania wieloskładnikowe, a pełne taniny malbec pary z tłustymi kawałkami i grillem. Finca La Malena Malbec z 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 14 dolarów za butelkę.
![Finca La Malena Malbec]()
Finca La Malena Malbec
100% Malbec ze wschodniej Mendozy. Gleby wapienne i gliniaste, chłodne zimy i ciepłe lata zapewniają doskonałą koncentrację owoców i gładkie garbniki. Ciemny Rubin w Kolorze odbijającym światło w szeregu pomarańczowych / fioletowych odcieni. Przyjemny nos wypełniony nutami czerwonych leśnych owoców i ziół. Młode okrągłe taniny nadają mu jedwabistą zmysłową konsystencję, która prowadzi do bogatego odczucia w ustach. Przepyszne warstwy czerwonych jagód, śliwek, wanilii i przypraw otwierają się, gdy się rozgrzewa, zapewniając bogaty charakter odmianowy. Delikatne wykończenie, które wypełnia lukę między napojami i dobrze utrzymuje się po ostatnim łyku.