Polędwiczki Wieprzowe Z Grilla Po Tajsku

Polędwiczki Wieprzowe Z Grilla Po Tajsku
Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Tajski styl Grillowana Polędwica wieprzowa może być niesamowity przepis, aby spróbować. Na 1,62 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 32G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 256 kalorii. Ten przepis służy 6. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i odbierz ocet, pastę maślaną, polędwiczki wieprzowe i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać rozprzestrzenianie maślany sojowy można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Pełnoziarniste Bułeczki Z Jagodami jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Najlepsze Grillowane Polędwiczki Wieprzowe-Memphis Style, Grillowana polędwiczka wieprzowa z Rub Memphis Style, oraz Karkówka Z Grilla W Stylu Tajskim dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszać granulowany cukier, ocet, sok z limonki, sos rybny, czosnek i płatki czerwonej papryki razem w misce; odstawić do serwowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
1/2 Szklanki Czekoladek Hershey's Kisses1/2 Szklanki Czekoladek Hershey's Kisses
Sos RybnySos Rybny
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
1
Połącz Melt®, sos rybny, sos sojowy, brązowy cukier, czosnek i pieprz w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 średnich Gruszek Bartlett Lub D'Anjou6 średnich Gruszek Bartlett Lub D'Anjou
Sos RybnySos Rybny
Pieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, PrzyciętaPieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, Przycięta
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
2
Połącz marynatę i wieprzowinę w dużej torbie z zamkiem błyskawicznym. Szczelnie zamknąć worek, wrzucić, aby pokryć wieprzowinę, i pozostawić wieprzowinę marynować w lodówce do 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
3
Splot 2 kawałki wieprzowiny na każdym szaszłyku.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
4
Dla grilla węglowego: Otwórz dolne otwory wentylacyjne grilla całkowicie. Zapalić duży rozrusznik kominowy wypełniony brykietem z węgla drzewnego (100 brykietów; 6 ćwiartek). Gdy węgle będą gorące, polej je równą warstwą na grillu. Ustaw ruszt do gotowania w miejscu, przykryć i podgrzać grill do gorąca, o 5 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
5
Na grill gazowy: Obróć wszystkie palniki na wysoki, przykryj i podgrzej grill do gorąca, około 15 minut. (Dostosuj palniki w razie potrzeby, aby utrzymać gorący ogień.)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
6
Oczyścić i naoliwić ruszt do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
7
Miejsce szaszłyki na grillu i gotować, aż mięso jest gotowane przez i lekko zwęglone na brzegach, 7 do 10 protokół, przewracając szaszłyki w połowie.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
8
Przełóż szaszłyki na talerz i pozostaw na 5 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
9
Wyjąć mięso ze szaszłyków, posypać liśćmi kolendry na wierzch i podawać, przekazując sos osobno.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Kolendraświeża Kolendra
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia20
Magazyn