Polędwiczki Wieprzowe Z Grilla Po Tajsku

Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Tajski styl Grillowana Polędwica wieprzowa może być niesamowity przepis, aby spróbować. Na 1,62 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 32G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 256 kalorii. Ten przepis służy 6. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i odbierz ocet, pastę maślaną, polędwiczki wieprzowe i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać rozprzestrzenianie maślany sojowy można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Pełnoziarniste Bułeczki Z Jagodami jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Najlepsze Grillowane Polędwiczki Wieprzowe-Memphis Style, Grillowana polędwiczka wieprzowa z Rub Memphis Style, oraz Karkówka Z Grilla W Stylu Tajskim dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać granulowany cukier, ocet, sok z limonki, sos rybny, czosnek i płatki czerwonej papryki razem w misce; odstawić do serwowania.
Połącz Melt®, sos rybny, sos sojowy, brązowy cukier, czosnek i pieprz w misce.
Połącz marynatę i wieprzowinę w dużej torbie z zamkiem błyskawicznym. Szczelnie zamknąć worek, wrzucić, aby pokryć wieprzowinę, i pozostawić wieprzowinę marynować w lodówce do 1 godziny.
Splot 2 kawałki wieprzowiny na każdym szaszłyku.
Dla grilla węglowego: Otwórz dolne otwory wentylacyjne grilla całkowicie. Zapalić duży rozrusznik kominowy wypełniony brykietem z węgla drzewnego (100 brykietów; 6 ćwiartek). Gdy węgle będą gorące, polej je równą warstwą na grillu. Ustaw ruszt do gotowania w miejscu, przykryć i podgrzać grill do gorąca, o 5 protokół.
Na grill gazowy: Obróć wszystkie palniki na wysoki, przykryj i podgrzej grill do gorąca, około 15 minut. (Dostosuj palniki w razie potrzeby, aby utrzymać gorący ogień.)
Oczyścić i naoliwić ruszt do gotowania.
Miejsce szaszłyki na grillu i gotować, aż mięso jest gotowane przez i lekko zwęglone na brzegach, 7 do 10 protokół, przewracając szaszłyki w połowie.
Przełóż szaszłyki na talerz i pozostaw na 5 minut.
Wyjąć mięso ze szaszłyków, posypać liśćmi kolendry na wierzch i podawać, przekazując sos osobno.